Diner

 

KOUD - BUFFET WATERSTAD I € 23,50 P.P. V. A. 12 PERSONEN

* zachte zoete meloen met ardennenham 
* opgemaakte huzarensalade
*opgemaakte zalmsalade
*vers fruit cocktail 
* kruidenboter 
*gesneden stokbrood/kaas - ui
*partybolletjes wit/bruin

KOUD - BUFFET WATERSTAD II € 27,50 P.P. V.A. 12 PERSONEN

* zachte zoete meloen met ardennenham 
* 2 keuze salades zie buffet 1 
* extra opgemaakte rundvleessalade met gebraden rosbief, gevulde eieren en diverse garnituren 
*kruidenboter 
*gesneden stokbrood - kaas ui 
* partybolletjes wit/bruin 
*vers fruit cocktail

KOUD - BUFFET WATERSTAD III € 31,50 P.P. V.A. 12 PERSONEN

*zachte zoete meloen met ardennerham 
* 3 keuze salades zie buffet 2 
* plateau buitenlandse kazen 
* plateau roompate's diverse smaken 
*kruidenboter 
*vers gesneden stokbrood kaas ui
*partybolletjes wit/bruin

DE KOUDE BUFFETTEN KUNNEN WORDEN AANGEVULD MET ONDERSTAANDE WARME GERECHTEN

Kip/Kerrie schotel met rijst
Boeuff Bourgignon met rijst
Warme beenham met honing-thijmsaus of pepersaus
Kalfsstouffade (stoofpot) met paprika, ui en rijst
Saté Babi (varkensvlees)
Saté Ayam (Kippenvlees)
Groente- en Tomatensoep
€ 7.50 p.p.
€ 8.50 p.p.
€ 8.50 p.p
€ 8.50 p.p
€ 7.50 p.p
€ 7.50 p.p
€ 3.75 p.p

CAPTAINS DINNER € 19,50 P.P. V.A. 12 PERSONEN

*capucijners 
*speklapjes gemarineerd 
*gehaktbal in jus 
*uitgebakken spek en uitjes 
*gebakken krieltjes 
*aardappelpuree

*ingrediënten; gemengde groene sla,augurken,amsterdamse uitjes,appelmoes,moster en picalily

HOLLANDSE STAMPOTTEN-BUFFET € 22,00 P.P. V.A. 12 PERSONEN

* gelderse rookworst 
* frankfurter worst 
*gehaktbal in jus 
* gebakken spek 
* wijnzuurkool met ananas en rozijnen 
* hutspot met jus 
* ingrediënten; gemengde groensla,augurken,amsterdamse uitjes,appelmoes.moster en picalily

SPAANS BUFFET ROTTERDAM à € 24.50 P.P. V.A. 12 PERSONEN

- Tonijnsalade 
- Koolsalade 
- Gemarineerde koude champignons
- Kippenpoten met pittige tomatensaus
- Varkensfilet in pestosaus
- Tortilla omelet ( met aardappelen en groenten )
- Paella
- Verse fruitsalade

Dit buffet wordt geserveerd inclusief:
Tapenade van olijven, zongedroogde tomaten en basilicum
Knoflooksaus
Boerenbrood
Kruidenboter met stokbrood.

TAPAS BUFFET € 29.50 P.P VANAF 12 PERSONEN

Albondigas Caseras ( huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus met ui en rode wijn)
Puerco en vino blanco (varkensfilet gestoofd in witte wijn en peper, oregano & peterselie)
Pollo & salsa de ajo (gemarineerde kipspies met knoflook)
Ensalada de atun (gemengde sla met tonijn, peterselie en olijf)
Ensalada de pollo (kip, sla, zongedroogde tomaten, olijven, basilicum & rode ui)
Tortilla chorizo (aardappel omelet met chorizo)
Banderilla de gamba (hardgekookt ei met een gamba, peterselie & een spaanse saus)
Pan catalan de Queso Manchego ( geroosterd brood met paprika, tomaten, olijven & schapenkaas)
Berenjenas Fritas (gegraniteerde aubergine met kaas, peper & knoflook)
Frutas frescas (vers fruitsalade)

Dit buffet wordt geserveerd inclusief:
Olijvenbrood
Bruinbrood
Sobrasada (chorizo-tapenade)
Olijven

DESSERTBUFFET € 8.50 P.P VANAF 12 PERSONEN

Bavaroise in de smaken:
Peren- caramel
Bosvruchten
Amandel/frambozen
Cointreau
Tiramisu
Chocolade trio
Luchtige chocolade slagroomvla

Indonesische buffetten. Deze worden geleverd door Restauant Papaya Rotterdam www.papaya.nl

Rijsttafel Papaya Speciaal (€ 28.50 p.p)
Vleesgerechten
Daging Rendang(Rundvlees met zoete, licht pittige saus)
Babi Ketjap (Varkensvlees met milde ketjapsaus)
Ajam Pedis (Kipfilet met licht pittige tomatensaus)
Udang Red Kerry (garnalen met zeer pittige rode kerriesaus) 2 st. p.p
Ikan Boemboe Bali (Makreelfilet met licht pittige zoete saus)
1 stokje saté Ajam met pindasaus (gegrilde kipspies)
1 stokje saté Babi met ketjapsaus (gegrilde varkensspies)
1 stokje saté Kambing met ketjapsaus (gegrilde lamsspies)
Groentegerechten:
Tumis Tahoe Taugé (Taugé met gebakken tahoe en spitskool)
Sambal Goreng Boontjes (Pittige gekruide sperziebonen)
Sajoer Lodeh (Witte kool met licht pittige kokossaus)
1 st. Rempahballetje (Halfom gehakballetje in Balisaus)
1 st. Sambal Goreng Telor (Half ei in sambal-goreng saus)
Overige gerechten:
Kroepoek (garnalenkroepoek)
Cassave (pittige kroepoek)
Atjar tjampoer (zoetzuur van kool)
Atjar ketimun (zoetzuur van komkommer)
Seroendeng
Spekkoek (Indonesische cake)
Sambal Goreng Ketang
Roedjak Manis (vers fruit)
Pisang Goreng (gebakken bakbanaan)
Inbegrepen: Nasi Goreng, Bami Goreng, Nasi Puti
Rijsttafel Papaya (€ 22.75 p.p.) 
Vleesgerechten:

Daging Smoor (Rundvlees met milde ketjapsaus)
Ajam Opor (Kipfilet met licht pittige kokossaus)
Ajam Peteh (Kipfilet in licht pittige saus met peteh-bonen)
Babi Ritjah (Varkensvlees met licht pittige tomatensaus)
1 stokje saté Ajam met pindasaus (gegrilde kipspies)
Groentegerechten:
Tumis Tahoe Taugé (Taugé met gebakken tahoe en spitskool)
Sambal Goreng Boontjes (Pittige gekruide sperziebonen)
Ora Aré (Chinese kool met roerei en knoflook, mild gekruid)
1 st. Rempahballetje (Halfom gehakballetje in Balisaus)
Overige gerechten:
Kroepoek (garnalenkroepoek)
Cassave (pittige kroepoek)
Atjar tjampoer (zoetzuur van kool)
Atjar ketimun (zoetzuur van komkommer)
Seroendeng
Spekkoek (Indonesische cake)
Sambal Goreng Ketang
Sambal Badjak (sambal)
Pisang Goreng (gebakken bakbanaan)
Inbegrepen: Nasi Goreng, Bami Goreng, Nasi Puti
Rijsttafel Basis (€ 19,00 p.p.) 
Vleesgerechten:

Daging Boemboe Bali (Rundvlees met zoete, licht pittige saus)
Babi Ketjap (Varkensvlees met milde ketjapsaus)
Ajam Bali Roedjak (Kipfilet met ketjap en zoet-lichtpittige tomatensaus)
1 stokje saté Ajam met pindasaus (gegrilde kipspies)
Groentegerechten:
Tumis Tahoe Taugé (Taugé met gebakken tahoe en spitskool, mild gekruid
Sambal Goreng Boontjes (Pittig gekruide sperziebonen)
Ora Aré (Chinese kool met roerei en knoflook, mild gekruid)
1 st. Rempahballetje (Halfom gehakballetje in Balisaus)
Overige gerechten:
Kroepoek (garnalenkroepoek)
Cassave (pittige kroepoek)
Atjar tjampoer (zoetzuur in kool)
Atjar ketimun (zoetzuur in komkommer)
Spekkoek (Indonesische cake)
½ Pisang Goreng (gebakken bakbanaan)
Inbegrepen: Nasi Goreng, Bami Goreng, Nasi Puti
Rijsttafel Budget (€ 17,50 p.p.) 
Vleesgerechten:

Babi Ketjap (Varkensvlees met milde ketjapsaus)
Ajam Bali Roedjak (Kipfilet met ketjap en zoet-lichtpittige tomatensaus)
1 stokje saté Ajam met pindasaus (gegrilde kipspies)
Groentegerechten:
Tumis Tahoe Taugé (Taugé met gebakken tahoe en spitskool, mild gekruid
Sambal Goreng Boontjes (Pittig gekruide sperziebonen)
1 st. Rempahballetje (Halfom gehakballetje in Balisaus)
Overige gerechten:
Kroepoek (garnalenkroepoek)
Atjar tjampoer (zoetzuur in kool)
Sambal
½ Pisang Goreng (gebakken bakbanaan)
Inbegrepen: Nasi Goreng, Bami Goreng, Nasi Puti

CHINEES BUFFET

Deze worden geleverd door Restaurant Wankok
Wankok menu A € 16.50.

Sate met pinda saus
Babipangang
Foe yong hai
Mihoen met kipfilet
Nasi & Bami
kroepoek
Wankok menu B € 21.50.
Mini loempia's
Sate met pinda saus
Kipfilet a la peking (gekruide tomatensaus)
Tja sieuw ( geroosterde varkensfilet)
Babipangang
Verse seisoengroenten met gesneden ossehaas
Nasi & bami
kroepoek
Wankok menu C € 29.50.
Speciale loempia's
Lams sate met heerlijke ketjap saus
Gebakken Tja sieuw in szechuan saus
Babipangang
Verse seisoengroenten met gesneden ossenhaas
Fong mee
kroepoek ha -(licht gepaneerde garnalen met dipsausje)
Nasi & bami
Restaurant Light off India heeft een paar keer het diner bij ons verzorgd als wij gasten uit India aan boord hadden. Van de gasten kreeg ik complimenten over het eten. Als u gasten uit India heeft wordt in overleg een menu samen gesteld. www.lightofindia.nl
 

req alt

(0622) 37 11 51, Postbus 4338, 3006 AH Rotterdam